Heeft u het licht gezien mevr. Schippers ?

Geplaatst: december 16, 2011 in Populitiek
Tags:, , , , ,

Vanaf 2012 word  er een eigen  bijdrage voor psychosociale hulp van 200 euro ingevoerd vanwege de bezuinigingsdrift van een doorgedraaide minister Schippers…

Juist de psychosociale zorg is voor de samenleving van groot belang aangezien er steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking te maken krijgen met financiele stress wat tot Luikse taferelen kan leiden. Aangezien 10% van de politieagenten al lijdt aan één of andere psychosociale stoornis is het niet ondenkbaar dat ook de minister het slachtoffer kan worden van een diender die “het niet meer ziet zitten”.

Over het risico van overspannen dienders voor de samenleving nog maar niet te spreken.

Wat er verder met patiënten uit de samenleving gebeurt blijft onzichtbaar tot het moment komt dat het nieuwswaardig word door e.o.a. bloedbad omdat de behandeling is gestaakt vanwege een betalingsachterstand.

Onlangs werd op een pijnlijke manier duidelijk dat ook minister Schippers al te maken heeft met e.o.a. psychosociale stoornis aangezien zij huilend het kamerdebat onderbrak omdat er een lampje uit het plafond viel, een hele geruststelling voor haar medepatiënten omdat zij niet alleen staan.

Voor de samenleving is deze ontwikkeling ongewenst aangezien het risico op een confrontatie met een labiele politieagent met de dag toeneemt.

Dus wij Pisvingertjes willen minister Schippers adviseren zichzelf onder behandeling te laten stellen, wij zijn bereid de eigen bijdrage voor haar te betalen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s