Als Promotus uit de Pi Vught….

Geplaatst: april 21, 2011 in Populitiek, Vers van de straat...
Tags:, , , , , , ,

Onze grote ‘vriend’ Fred Teeven kwam deze week weer eens met een geweldig plan, namelijk het promoveren en degraderen van gevangenen al gelang hun gedrag..??

WTF.., dat Fred de weg al een tijdje kwijt is wisten we allemaal natuurlijk al maar met dit ‘voorstel’ naar Amerikaans voorbeeld is wel de meest zotte die uit zijn botte kop heb horen ratelen. Heeft hij niets geleerd van de oneigenlijke en leugenachtige beweringen tegen burgers door ‘straatcoaches’ en de uitwerkingen die dat op de mensen heeft gehad..?

En, met alle respect voor de bewaarders, in de gevangenis zal dit niet veel anders zijn aangezien de bewaarders, net als straatcoaches, laag geschoold zijn en iedere kans naar ‘de macht’ zullen aangrijpen om pesterijen uit het verleden met gedetineerden ‘af te rekenen’ met alle gevolgen van dien.

De gevangene gaat dan ‘in de fout’ krijgt straf en word nog kwaaier dan hij of zij al was met enkel maar oplopende spanning tussen bewaarder en gevangene. Dat kan en mag nooit de bedoeling zijn.

De werkdruk van gevangen-bewaarders staat al jaren op ‘scherp’ en dat weet Fredje maar al te goed dus geef ze een extra stok om te slaan en zij zullen die (mis-)ge-bruiken.

En zoals eerder gezegd, als geprivatiseerde (hotel)baas wil je natuurlijk je cliënten zo lang mogelijk vasthouden want vadertje staat betaald de rekening.. U en ik dus.

Beppie en Rinus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s