Ge(Ela)tikt zijn ze bij de PvdA….

Geplaatst: maart 17, 2011 in Populitiek, Vers van de straat...
Tags:, , , , , , , ,

Hallo allemaal, Harrie hier..

Iedereen heeft zo’n beetje wel zijn of haar buik er vol van, mevr. Fatima Elatik maakt er een zooitje van maar wil van geen wijken weten…

De zelfverrijking van het dagelijksbestuur in Amsterdam Oost loopt de spuigaten uit en niemand die er tegen ageert, nee ze doen lekker mee..!

Walgelijk en om te kotsen mevr. Fatima Elatik !!

En dan mijnheer Achmed Baâdoud van stadsdeel Nieuw-West met een ‘geweldig’ idéé….. Hij komt met het ‘plan’ om de privacy van draaideur criminelen ” op te schorten “.., hoe komen deze mensen in hemelsnaam in de (vriendjes)politiek terecht.

Mijnheer Achmed Baâdoud moet toch wel snappen dat uitzonderingen voor een bepaalde doelgroep zeer ongewenst is, hoe vervelend ook want een uitzondering voor de één word een uitzondering voor ons allen.

Waarom snappen deze mensen dat zelf niet, in hemelsnaam rot uit de politiek en ga wat nuttigs doen want in de politiek zijn ze zeker niet op hun plaats.

De PvdA is echt helemaal de weg kwijt en mijnheer Job Cohen staat erbij en kijkt goedkeurend toe, mijnheer Job Cohen u houdbaarheid is al lang verstreken dus….. zal hij het nog steeds niet begrijpen.

Nee, de PvdA is wel blij om in de oppositie te zitten want dan kunnen zij bij de volgende verkiezingen lekker populistisch uithalen naar wat achter hun ligt en hoeven ze weinig te vertellen wat ze nu écht van plan zijn.           Als ze dat al weten!

Harrie

Advertenties
reacties
  1. de Kraai schreef:

    Het is i.d.d. een zooitje in dit gehele kabinet, als er bezuinigd moet worden kunnen ze het beste bij zichzelf beginne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s